Choose Trending Topics by Cities in INDONESIA
Bandung Bekasi Depok Jakarta Makassar Medan Palembang Pekanbaru Semarang Surabaya Tangerang

Twitter Trending Topics in INDONESIA
Tweets Trending Topics Tweets with Keyword Senyap 
1. #Shame_on_CJ (342K Tweets)
2. #JKT48Rapsodi (36K Tweets)
3. #HaiSayang
4. #KKNdiDesaPenari
5. #Lucuih
6. SO PROUD OF JUNGKOOK
7. Chanyeol di Bali
8. Smtown (20K Tweets)
9. Exit 2
10. Hannah (29K Tweets)
11. ARMY WITH SHADOW (18K Tweets)
12. Tanjung Priok (11K Tweets)
13. Baltos
14. Pengsoo (12K Tweets)
15. Korban PHP
16. Yasonna (12K Tweets)
17. PETA (13K Tweets)
18. confused (80K Tweets)
19. glazzy
20. Dikta
21. Pend
22. ABCD
23. Yenny Wahid
24. suwon
25. c canada
26. #DariDavosUntukNegeri
27. #BerbagiKasih
28. #궁금한_거_물어봐 (28K Tweets)
29. #HapeKeceBatreGede
30. #ขอแค่เธอTharnType (51K Tweets)
31. #NathanKuadrat
32. #THEDREAMSHOWinJKT (20K Tweets)
33. #SaveJirayutHost
34. #TT500M
35. #kutaparadiso
36. #OurBestBoyJongho
37. #jeketireport
38. #샤월_사과해 (21K Tweets)
39. #LRInY
40. #SemogaKamuJodohKu
41. #GarudaKuTerbang
42. #rantangpuisi
43. #TrippinWednesdayWithJ
44. #MoasAreGreenParty (18K Tweets)
45. #MataNajwaHukumPilahPilih
46. #WestPapua
47. #BukaKuis
48. #AskSRK (36K Tweets)
49. #Rapsodi
50. #RabuSantuy
Majalah Tempo
Tuesday, 21 January 2020 - 12:16:28
Pimpinan KPK menutupi keberadaan Harun Masiku dan menyebut dia berada di luar negeri sebelum operasi tangkap tangan… https://t.co/OR2SUCokuiview on twitter
HincaPandjaitanXIII
Tuesday, 21 January 2020 - 02:51:12
Jangan gagap, nanti tertangkap. Atau memang sudah mulai kalap? Aroma busuk sudah menguap, tentang cerita suap menyu… https://t.co/7gJid16d3Fview on twitter
TEMPO.CO
Wednesday, 22 January 2020 - 01:15:11
Sejumlah kejanggalan muncul dalam penyidikan kasus suap mantan Komisioner KPU, Wahyu Setiawan. Penelusuran Tempo me… https://t.co/v7VRpHUEuzview on twitter
shobryshob
Wednesday, 22 January 2020 - 05:52:36
RT @temponewsroom: Pimpinan KPK menutupi keberadaan Harun Masiku dan menyebut dia berada di luar negeri sebelum operasi tangkap tangan. Pen…view on twitter
♠️
Wednesday, 22 January 2020 - 05:52:27
Me: aniq, couple belakang ni. Pakwe dia tangkap gambar makwe dia senyap senyap lah. Comell.. Him: hang nak gak ka?… https://t.co/gZdaw2hByyview on twitter
Andi Hidayat
Wednesday, 22 January 2020 - 05:51:44
RT @temponewsroom: Pimpinan KPK menutupi keberadaan Harun Masiku dan menyebut dia berada di luar negeri sebelum operasi tangkap tangan. Pen…view on twitter
Wednesday, 22 January 2020 - 05:51:33
@uddin_xtra Sebelum aku blocked kau baik kau senyapview on twitter
🇾 🇺 🇲 🇮 ditektif senyap❤🕵‍♀
Wednesday, 22 January 2020 - 05:50:43
RT @Naoliviea: Gaeesss, spesial promote lagi nih Si detektif senyap yg caanntiikk 👇 @azumi_tsuyoshie Di follow yuuukkk, keren bgt tuitan…view on twitter
Aten Ishak
Wednesday, 22 January 2020 - 05:50:42
@eyda_chan aku dah buat semua tu, lunch skali. Tp berbual dua org je. Aku join pun ,terus diam mcm xnk jwb. Duduk p… https://t.co/SS4rCXClsfview on twitter
Banks,,,
Wednesday, 22 January 2020 - 05:50:35
@amandagempita Hahaha klo kadrun dalam celana, langsung senyap tuh,,, 😁view on twitter
Just anes!!
Wednesday, 22 January 2020 - 05:48:54
RT @temponewsroom: Pimpinan KPK menutupi keberadaan Harun Masiku dan menyebut dia berada di luar negeri sebelum operasi tangkap tangan. Pen…view on twitter
Akun Baru
Wednesday, 22 January 2020 - 05:48:52
RT @temponewsroom: Pimpinan KPK menutupi keberadaan Harun Masiku dan menyebut dia berada di luar negeri sebelum operasi tangkap tangan. Pen…view on twitter
A'kang
Wednesday, 22 January 2020 - 05:48:28
RT @Naoliviea: Gaeesss, spesial promote lagi nih Si detektif senyap yg caanntiikk 👇 @azumi_tsuyoshie Di follow yuuukkk, keren bgt tuitan…view on twitter
Hyouka
Wednesday, 22 January 2020 - 05:47:27
RT @JazlieDawani: Anak lecturer aku 2 orang meninggal selang sehari sebab influenza. Tp kementerian senyap macam tak ada apa-apa berlaku.…view on twitter
uttatta🐈
Wednesday, 22 January 2020 - 05:46:57
RT @wooseokisluv: Aku tktau lah en kenapa fandom lain ok je support bila kat kau sebok nak voice out x1 d x1 d ugh babi senyap la focus kat…view on twitter
Timah
Wednesday, 22 January 2020 - 05:45:41
Yang kutuk Rose ni macam diri sendiri tak pernah buat dosa. Biarlah dia nak buat apa pun, kalau takde benda baik na… https://t.co/P084BnRSDQview on twitter
Zickry9000
Wednesday, 22 January 2020 - 05:44:08
RT @akujejakaitu: Hanif nama dia. Kalau korang nak tau, production ni cuma bayar RM50 jek pada dia untuk jadi pornstar dalam video ni denga…view on twitter
Ramadhan
Wednesday, 22 January 2020 - 05:44:01
RT @akujejakaitu: Hanif nama dia. Kalau korang nak tau, production ni cuma bayar RM50 jek pada dia untuk jadi pornstar dalam video ni denga…view on twitter
temetubbies
Wednesday, 22 January 2020 - 05:43:57
Aku tak kesah ape kau rasa sebab kau tak pernah kesah kan aku dulu. Kalau aku bukak topik pasal kau ni, lagi teruk… https://t.co/8vsONj3Qtiview on twitter
Yopi Makdori
Wednesday, 22 January 2020 - 05:43:53
RT @temponewsroom: Pimpinan KPK menutupi keberadaan Harun Masiku dan menyebut dia berada di luar negeri sebelum operasi tangkap tangan. Pen…view on twitter
anang farizal
Wednesday, 22 January 2020 - 05:43:53
RT @digeeembok: @RachlanNashidik @Suara_Bawah @onakaplale @AndiArief__ @arifz_tempo 50. Ini anggaran senyap. Duit puluhan milyar siap digel…view on twitter
🍂
Wednesday, 22 January 2020 - 05:43:03
RT @afrnazmnn: time dia beria kau taknak hargai, bila dia dah senyap jangan lah kau persoalkanview on twitter
budaknakal779
Wednesday, 22 January 2020 - 05:42:50
RT @akujejakaitu: Hanif nama dia. Kalau korang nak tau, production ni cuma bayar RM50 jek pada dia untuk jadi pornstar dalam video ni denga…view on twitter
ЯДgîℓ §ДÞû†ЯД
Wednesday, 22 January 2020 - 05:42:14
RT @Naoliviea: Gaeesss, spesial promote lagi nih Si detektif senyap yg caanntiikk 👇 @azumi_tsuyoshie Di follow yuuukkk, keren bgt tuitan…view on twitter
Mas Hartanto
Wednesday, 22 January 2020 - 05:42:06
RT @temponewsroom: Pimpinan KPK menutupi keberadaan Harun Masiku dan menyebut dia berada di luar negeri sebelum operasi tangkap tangan. Pen…view on twitter
Tjemplung_®€born🆗
Wednesday, 22 January 2020 - 05:41:06
RT @Naoliviea: Gaeesss, spesial promote lagi nih Si detektif senyap yg caanntiikk 👇 @azumi_tsuyoshie Di follow yuuukkk, keren bgt tuitan…view on twitter
우영
Wednesday, 22 January 2020 - 05:40:51
@azjoong nngis. pantesan sunyi senyapview on twitter
MO_OH
Wednesday, 22 January 2020 - 05:40:34
@Naoliviea @azumi_tsuyoshie Lahhh kok mak senyap Sihhhh? Jgn jgn lahhh heeeeview on twitter
Millenial
Wednesday, 22 January 2020 - 05:39:59
RT @temponewsroom: Pimpinan KPK menutupi keberadaan Harun Masiku dan menyebut dia berada di luar negeri sebelum operasi tangkap tangan. Pen…view on twitter
kerenyaDiri_GasekerenJiwa
Wednesday, 22 January 2020 - 05:39:58
RT @temponewsroom: Pimpinan KPK menutupi keberadaan Harun Masiku dan menyebut dia berada di luar negeri sebelum operasi tangkap tangan. Pen…view on twitter

Today's Twitter trends at countries worldwide


Contact About Terms of Service

Search Tweets and Popular Hashtags Now

Copyright © 2020 - Trends Twitter